skip to Main Content

Wat bieden wij

Wij bieden laagdrempelige hulpverlening met korte wachtlijsten, en met een stevige wetenschappelijke basis. Wij doen veel traumabehandeling, maar bieden ook verschillende andere behandelvormen. Met veel hulpvragen kunnen we snel aan de slag. Zowel kinderen en jongeren als volwassenen helpen we graag verder op hun weg naar een gezonder en gelukkiger toekomst.

Therapie

Opleiding

Opleiding

Centrum Buitengewoon wil het werkveld professionaliseren. Zeker in de hulpverlening met paarden is er behoefte aan gedegen onderzoek en onderwijs. Centrum Buitengewoon wil hieraan bijdragen door het ontwikkelen van opleidingen voor zorgprofessionals. En daarvoor bieden we op dit moment een kennismakingsworkhop EMDR met behulp van Paarden.

Lees meer

Onderzoek

Centrum Buitengewoon vindt het belangrijk dat hulpverlening zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwd is. Daarom doen we momenteel onderzoek naar de meerwaarde die paarden kunnen hebben binnen traumabehandeling. Ook starten we binnenkort met onderzoek om de hele therapieresistente traumaklachten beter te begrijpen en te behandelen.

Onderzoek
Back To Top