skip to Main Content
Bel ons

038 – 785 4302

Of kom langs (alleen op afspraak)

Wildekampseweg 82a
8191 BW Wapenveld

Wachttijden

Goed nieuws! Onze wachtlijst is weer open voor nieuwe aanmeldingen. Kijk hier voor meer informatie.

Eisen verwijsbrief

Let op: De aanmelding zelf gebeurt altijd via de website (knop ‘meld je aan’); het sturen van een verwijsbrief alleen is dus geen aanmelding.

Het is belangrijk dat je verwijsbrief voldoet aan de eisen gesteld door de NZa. Enkel complete verwijsbrieven kunnen in behandeling worden genomen. Een verwijzing mag komen van de huisarts (initiële verwijzing) of van een huidige behandelaar (doorverwijzing).
Een complete verwijsbrief bevat minimaal de volgende gegevens:

  • NAW gegevens, BSN en geboortedatum van cliënt
  • Datum verwijzing (op datum aanmelding niet ouder dan 9 maanden)
  • Verwijzing naar SGGZ (complexe problematiek) of BGGZ (enkelvoudig trauma)
  • (Vermoeden van) een DSM classificatie
  • Naam, functie, e-mailadres en persoonlijke AGB-code van verwijzer (alleen AGB-code van de praktijk is dus niet voldoende)
  • Voorkeurskanaal voor communicatie met verwijzer. Indien dit zorgmail EDIFACT betreft (eindigend op lifeline.nl): dit mailadres vermelden

Het liefst bevat je verwijzing ook relevante inhoudelijke informatie, bijvoorbeeld over huidige of eerdere behandeling en het verloop daarvan. Deze informatie mag ook los van de verwijzing (later) worden aangeleverd.

Je kan de auto parkeren op het terrein en dan naar binnen via de witte tuindeuren met ‘entree’ erboven. Daar vind je onder de trap het toilet, en met de trap kom je via de schuifdeur boven in onze groepsruimte. Je kan daar plaatsnemen en in de hoek kan je koffie of thee pakken.

Back To Top